dimecres, 24 de setembre del 2008

El clip de Papa:Noes és seleccionat pel I Festival Internacional del Videoclip Alcañiz 2008

El videoclip de la cançó 'Tan real' del grup Papa:Noes ha estat seleccionat per participar al I Festival Internacional del Videoclip Alcañiz 2008. El clip elaborat per Acid Factory ha estat l'únic treball seleccionat d'un grup que canti en català, i competeix dins la categoria a millor clip estatal, al costat de videoclips de bandes com Fito y los Fitipaldis, Estopa, M-Clan, Ojos de Brujo, Deluxe, Mendetz, Lori Meyers, Airbag, SFDK o El Koala.

En total s'han presentat 163 clips al concurs, dels quals l'organització n'ha seleccionat 85 per a ser projectats. D'aquests, 21 competiran a la categoria de clips aragonesos i 64 a l'apartat de clips estatals. El clip de Papa:Noes es projectarà dins el festival, que se celebra del 25 al 28 de setembre.

Aquest treball ja va obtenir el premi a Millor Clip del 2007 segons Ritmes.cat i el programa de TV3 Ritmes.clips; i va ser finalista del 4t Festival de Videoclips Independents de l'Hospitalet, finalista a millor clip en català del Festival Internacional Musiclip de Barcelona 2008 i semifinalista a millor clip internacional del mateix certamen.